TopMenu

Herinnering: nog 1 dag(en) tot de feestdag Onze Lieve Vrouw Hemelvaart 2024 (Moederdag regio Antwerpen) op donderdag 15 augustus 2024.

Reisinspiratie Vakantietips Autovakanties Vliegvakanties Kaart

Reisinspiratie en Vakantie Tips.

 

Zoek je last minutes aanbiedingen en reis inspiratie?

Er zit altijd wel iets tussen dat bij je past!

  • Inntel Hotel Amsterdam Centre vanaf 117.5,- pp
    Amsterdam, Nederland.
    Zin om een weekendje naar Amsterdam te gaan? Kies dan voor Inntel Hotels Amsterdam Centre. Dit hotel ligt perfect, midden in het centrum van Amsterdam. Het hotel heeft een moderne en warme inrichting. Naast comfortabele kamers beschikt Inntel Hotels Amsterdam Centre ook over een ontbijtruimte in een modern atrium en een stijlvolle bar.
  • Radisson Blu Park Athens vanaf 87.5,- pp
    Athene, Griekenland.
    Radisson Blu Park Hotel Athens is een luxe 5 sterren hotel dat uitkijkt op het park Pedion Areos. Dit luxe hotel beschikt over stijlvolle en luxe ingerichte kamers die een uitzicht bieden op het park of op de Akropolis van Athene. Geniet na een drukke dag in de stad van een cocktail bij het zwembad, dat zich bevindt op het dakterras. Het zwembad biedt een geweldig uitzicht op de Akropolis en op de heuvel Lycabettus. In het restaurant Gallo Nero kan genoten worden van Italiaanse specialiteiten. Radisson Blu Park Athens is een ideaal hotel voor wie tijdens een stedentrip van luxe en comfort houdt.
  • NH Danube City vanaf 63.5,- pp
    Wenen, Oostenrijk.
    NH Danube City ligt zeer centraal en binnen 8 minuten ben je met de metro in het centrum van Wenen. Dit hotel beschikt over een sauna en wellnessruimte, waar je heerlijk kan relaxen na een dag in de stad te hebben vertoefd. De kamers kijken uit op het Donaupark en het Donau-eiland, waar recreatieve activiteiten mogelijk zijn, of op de binnenstad met de Stephansdom.
  • Hotel Antica Locanda vanaf 47.5,- pp
    Rome, Italië.
    Ontdek het charmante hotelletje Antica Locanda met een rustieke inrichting en een zeer centrale ligging in de hippe Montiwjk. Deze gezellige wijk in het historisch centrum heeft vele leuke shops, trendy bars en restaurants.
  • Abion Spreebogen Waterside Hotel vanaf 80.5,- pp
    Berlijn, Duitsland.
    Gehuisvest in een voormalige melkfabriek aan de Spree. Het Abion Spreebogen Waterside werd recent volledig vernieuwd en weet op een geslaagde manier de nostalgie van vroeger te combineren met het moderne comfort van de 21ste eeuw. Niet te missen: de fitness-studio op de 9de vedieping biedt een uniek uitzicht op Berlijn.
  • Hotel Pere IV vanaf 102.5,- pp
    Barcelona, Spanje.
    Hotel Pere IV is een comfortabel en verzorgd viersterrenhotel dat garant staat voor een zorgeloos verblijf. Nieuw is dat er een dakterras opengesteld wordt met bar en cafetariaservice dat je een waanzinnig mooi panorama biedt op de stad!!
  • Art Nouveau Hotel Palace vanaf 56.5,- pp
    Praag, Tsjechië.
    Klassehotel in een prachtig art-nouveaugebouw met een tijdloze elegantie en een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1909. Jarenlang was Art Nouveau Hotel Palace het icoon van Praag en tal van beroemdheden logeerden hier.
  • Hotel 75 vanaf 117.5,- pp
    Tel Aviv, Israël.
    Hotel 75 is het geschikte stadshotel voor wie comfortabel wil logeren tegen een schappelijke prijs. Het is dan ook geliefd bij een jong publiek. De kleurrijke kamers zijn een mix van modern en vintage. In de trendy lobby lounge voel je de hartslag van het authentieke Tel Aviv.
  • Innside Milano Torre Galfa vanaf 131.5,- pp
    Milaan, Italië.
    De ideale combinatie van slapen in een zeer moderne hedendaagse omgeving en direct een stad bezoeken met een enorm lange geschiedenis. Of je nu komt om te winkelen of voor een opera in de wereldberoemde Scala: in Milaan zal je je beslist niet vervelen.
  • Riu Plaza Fisherman's Wharf vanaf 226.5,- pp
    San Francisco, Verenigde Staten.
    Met de uitstekende ligging van Riu Plaza Fisherman's Wharf in één van de meest iconische buurten van San Francisco is dit hét hotel waar je wil overnachten. Uitgerust begin je aan de dag. Maak een rit in de typische Cable Car, breng een bezoek aan de Golden Gate Bridge of duik de geschiedenis van Alcatraz in. Nog even nagenieten in het buitenbad of op het zonneterras om de dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd aan de gezellige Pier 39.
  • Hotel Lugano vanaf 72.5,- pp
    Barcelona, Spanje.
    Uitstekend driesterrenhotel dat zich perfect leent als vertrekpunt voor een citybreak in Barcelona. Het hotel maakt een moderne en verzorgde indruk en biedt een mooi ontbijtbuffet. Met de metro sta je na een paar haltes op La Rambla.
  • Hospes Amérigo vanaf 111.5,- pp
    Alicante, Spanje.
    Nieuwe parel in ons aanbod te Alicante! Naast zijn absolute topligging, vormt dit hotel een echte oase van rust, met ruime comfortabele kamers, een heerlijk uitgebreid ontbijt en als kers op de taart een prachtig dakterras met zwembad.
  • Hotel Royal Prague vanaf 49,- pp
    Praag, Tsjechië.
    Het uitstekende 4 sterrenhotel Hotel Royal Prague straalt een cosy moderne stijl uit met art-deco-elementen. Kamers van hoogstaande kwaliteit! Dit in de upcoming Karlinwijk.
  • Hotel H10 Marina Barcelona vanaf 64.5,- pp
    Barcelona, Spanje.
    Modern en rustig gelegen hotel met schitterende ontspanningsfaciliteiten. Uitstekend geschikt voor een ontdekkingstocht in Barcelona waar je keer op keer nieuwe dingen ontdekt. Het uitgebreide ontbijtbuffet verdient een speciale vermelding. Hotel H10 Marina is een echte aanrader in ons aanbod.
  • Atletico Madrid - Léganes vanaf 329,- pp
    Madrid, Spanje.
    Atlético Madrid, met Belgen Arthur Vermeeren en Axel Witsel, is al enkele jaren een vaste waarde op het Spaanse en Europese voetbaltoneel. De Los Colchoneros leggen sinds de komst van trainer Diego Simeone het vuur aan de schenen van FC Barcelona en stadsrivaal Real Madrid. Het voetbal oogt niet altijd even mooi maar Simeone en zijn staf weten als geen ander hun spelers, de arbitrage én het publiek te bespelen waardoor de tegenstander bij momenten in een echte heksenketel terecht komt. Madrid is ook als stad een absolute aanrader. De hoofdstad van Spanje heeft voor ieder wat wils: van kunst in de musea tot de vele winkelstraten en groene parken. Ben je een echte foodie ? Ga zeker eens langs op Plaza Mayor of de nabijgelegen Mercato. <b>Inbegrepen: </b> • 2 overnachtingen (zaterdag-maandag) in hotel Zenit Abeba**** op basis van kamer en ontbijt • Wedstrijdticket achter het doel (100-200) • Territorio Atlético Tour • Tickets worden uiterlijk de dag voor de wedstrijd digitaal geleverd per mail <b>Optioneel:</b> • 1 extra overnachting op basis van kamer en ontbijt • <b>Transport:</b> keuze uit het bestaand TUI aanbod of zelf te regelen! Indien je een lijnvlucht boekt, raden wij aan zo vroeg mogelijk heen te vliegen en zo laat mogelijk terug om eventuele kalenderwijzigingen te voorzien. Formulier football breaks bij reservatie in te vullen op: www.tui.be/nl/footballbreaks voor het verzamelen van ID-gegevens per klant. La Liga, vereist ID-gegevens van elke supporter in het stadion om verschillende redenen, voornamelijk gericht op veiligheid, naleving van de wet en operationele efficiëntie. In het kader hiervan zullen de ID-gegevens dan ook enkel in dit opzicht gebruikt worden. <b>Info over hotel Zenit Abeba**** </b> Hotel Zenit Abeba is een modern hotel met ruime kamers en geniet een goede ligging om Madrid te ontdekken met het openbaar vervoer. Gelegen dicht bij de Calle de José Ortega y Gasset, gekend om zijn luxe winkels, restaurants en culturele activiteiten. Een uitstekende verblijfplaats voor een aangenaam en comfortabel verblijf in Madrid!
  • Hotel Botticelli vanaf 62.5,- pp
    Firenze, Italië.
    Het charmant hotel Botticelli is ondergebracht in een 16de-eeuws pand in het historische centrum. Mooie inkomhal met gewelfde plafonds met originele fresco&apos;s.
  • Park Central vanaf 210.5,- pp
    New York, Verenigde Staten.
    &apos;A love letter to New York City&apos;, zo noemt de designer van Park Central zijn hotel. Dat het hotel met zoveel bevlogenheid is ingericht, voel je meteen wanneer je dit moderne, stijlvolle hotel binnenstapt. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het de perfecte ligging in het levendige Manhattan. Times Square, Central Park en Broadway zijn vlot te voet bereikbaar. Of shop till you drop op Fifth Avenue, een van de bekendste winkelstraten van New York. Met de metro voor de deur zijn ook andere highlights gemakkelijk te bereiken. Kom &apos;s avonds bij van een drukke dag in Manhattan en relax in de chique lounge.
  • Lot Boutique Hotel by Hotel and Préférence vanaf 42.5,- pp
    Tirana, Albanië.
    Dit hotel ligt midden in het centrum van de stad met winkels, restaurants en bars op loopafstand. Ook musea en het theater zijn dichtbij dus een ideale plek voor je stedentrip naar Tirana. De kamers zijn ruim en comfortabel en het hotel heeft een gezellige bar om je dag af te sluiten.
  • Hotel Soho Bahía Málaga vanaf 89.5,- pp
    Malaga, Spanje.
    Modern hotel met een interieur en kamers vol vrolijke kleuraccenten. Op het fantastische dakterras is het zalig chillen met een geweldig uitzicht over de stad. Boek in de ene hand, drankje in de andere hand... zie je het al voor je? Welkom in hotel Hotel Soho Bahía Málaga.
  • BMW BERLIN-MARATHON Riu Plaza Berlin vanaf 699,- pp
    Berlijn, Duitsland.
    Jaarlijks staan ruim 40.000 deelnemers aan de start van de <b>BMW BERLIN-MARATHON</b>, die daarmee behoort tot één van 's werelds grootste hardloopwedstrijden. De met 'Deutsche Pünktlichkeit' georganiseerde wedstrijd voert langs diverse historische plaatsen. Ga de uitdaging aan en doe een poging om het snelste record ter wereld te verbreken. Door zijn vlakke parcours is de marathon in de Duitse hoofdstad bij uitstek geschikt om in ieder geval je eigen persoonlijke record te verbeteren! <b>Inbegrepen (*):</b> • 3 overnachtingen (vrijdag 27/9 - maandag 30/9) in 4* hotel o.b.v. logies en ontbijt • Deskundige en ervaren TUI Sports reisbegeleiding • TUI Sports Marathon Meeting met praktische adviezen over de marathondag • Begeleiding bij het bezoek aan de Marathon Expo • Toegang tot TUI Sports After the Run Dinner (*) 2024 Reispakket en programma onder voorbehoud van wijzigingen. Vast reispakket! Afwijkingen (bijv. verlengingen) zijn niet mogelijk! <b>Optioneel bij te boeken bij 'Verzekeringen en Extra's':</b> • Marathonpakket per loper (min. 18 jaar): - Gegarandeerd startnummer voor de 50 BMW BMW-BERLIN MARATHON 2024 - Tijdmeting-chip (**) - Toegang tot de Marathon Expo - Deelname aan de Frühstückslauf - Voor finishers: unieke medaille - Ticket voor de officiële 'Abschluß Disco' - 4 day-ticket voor het openbaar vervoer in Berlijn - TUI Sports hardloopshirt met voornaam (***) (**) De BMW-BERLIN-MARATHON organisatie hanteert een zuivere tijdregistratie. De chip zit m.i.v. 2024 in je startnummer. Het startnummer dien je zelf op te halen op de Marathon Expo in Berlijn (Tempelhof). (***) Te bestellen via de webshop van onze partner Bioracer. Vanuit TUI Sports zal je hierover een mail ontvangen. <b>Transport </b> Wens je transport toe te voegen? Je kan dit perfect toevoegen aan je reis, zo ben je flexibel in het kiezen van uren of eventueel eigen vervoer.
  • Zenao Appart&apos;hotel Montreuil vanaf 1.5,- pp
    Parijs, Frankrijk.
    Ontdek bij Zenao Montreuil een oase van rust in de bruisende omgeving van Parijs. Deze accommodatie biedt een unieke combinatie van huiselijke gezelligheid en moderne voorzieningen. Begin de dag met een verse croissant op je eigen terras, geniet van de vrijheid met een volledig uitgeruste kitchenette en ontspan na een dag vol indrukken in de Franse hoofdstad.

Niets gevonden wat je leuk vindt? Kom dan een paar daagjes later even terug naar deze pagina en bekijk de nieuwe aanbiedingen :)

 

Gedetailleerde reisgidsen geordend op bestemming of soort beleving.

Zoek je eigenlijk reisgidsden met iets meer diepgang?

Ontdek dan deze interaktieve reisgidsen voor reis inspiratie, onvergetelijke vakantie-ervaringen en suggesties voor leuke vakantiereizen.

 

 

Ontdek reis aanbiedingen op de interactieve vakantie kaart.

Heb je reeds beslist naar welke regio of vakantiebestemming je op vakantie gaat?

Gebruik dan deze kaart om de beste aanbiedingen in die regio te ontdekken! Je kan ook foto’s van de omgeving bekijken, een route plan uitstippelen, de reis beoordelingen doorlezen en zelfs een reservatie maken.

Probeer het nu.

  • Autovakanties
    Andorra, Belgie, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italie, Kroatie, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Slovenie, Spanje, Zwitserland.
  • Vliegvakanties Europa
    Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannie, Hongarije, Ierland, Italie, Kroatie, Letland, Litouwen, Malta, Montenegro, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Tsjechie, Zweden, Zwitserland.
  • Vliegvakanties Wereldwijd
    Bali, Brazilie, Canada, Cuba, Dominicaanse Republiek, Egypte, Gambia, Jamaica, Jordanie, Kenia, Malediven, Marokko, Mauritius, Mexico, Senegal, Seychellen, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Tunesie, Turkije.

Vind je dit ook een interessant artikel?

 

 

 

Download het document op deze pagina om een mooie afdruk te maken.